TEŠKE OZLJEDE

Kod Karlobaga stradali slovenski motociklisti

02.05.2011 u 11:07

Bionic
Reading

Na državnoj cesti D-8 u nedjelju oko 16.50 između Karlobaga i Lukovog Šugarja dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede

Do nesreće je došlo kada je 52-godišnji slovenski državljanin upravljajući motociklom marke BMW slovenskih nacionalnih oznaka, ulaskom u oštri lijevi zavoj uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, izgubio kontrolu nad motociklom te prednjim dijelom udario u kameni zid uz desnu stranu kolnika, od kojeg se odbio i vratio na kolnik, gdje se zaustavio.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla i 48-godišnja slovenska državljanka, putnica na motociklu, koji su kolima Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Zadar, gdje su zadržani na liječenju, priopćila je PU ličko-senjska. Kako je priopćeno iz Opće bolnice Zadar, ozlijeđeni su zadobili teške tjelesne ozljede s brojnim prijelomima, no izvan životne su opasnosti.

Protiv vozača motocikla bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće nadležnom državnom odvjetništvu.