nakon prozivke

Klisović Plenkoviću: Nisam poznavao Bandića, ušao sam u izbore jer želim pomoći zapuštenom i financijski uništenom gradu

01.03.2021 u 21:30

Bionic
Reading

Premijer Andrej Plenković poručio je u ponedjeljak kako u ovom vremenu političkoga razotkrivanja, koje stalno traje na našoj sceni, postoje kandidati koji su u stanju reći da nisu osobno poznavali gradonačelnika (Milana Bandića), koji je tu bio gradonačelnik 20 godina.

“To je rekao gospodin Klisović iz SDP-a”, istaknuo je Plenković, dodavši da Joška Klisovića dobro poznaje jer ga zna 25 godina.

“Moram priznati da mi je to jako bizarno da se kandidira za gradonačelnika netko tko ne pozna dojučerašnjega gradonačelnika koji je na čelu Zagreba 20 godina”, dodao je Plenković.

To znači kako Klisović nije imao baš previše veze s gradskim temama, kao što su i eventualne najave kandidatura onih, koji su do sada kalkulirali i u strahu bili kako će proći na izborima, kazao je.

Joško Klisović mu je ubrzo odgovorio mu je na Facebooku: 'Vidim da su moju izjavu prinijeli pozornosti gospodinu Plenkoviću, žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne probleme države – što od njega očekuju građani!'

Vidim da su moju izjavu prinijeli pozornosti gospodinu Plenkoviću, žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne...

Objavljuje Joško KlisovićPonedjeljak, 1. ožujka 2021.

'Nažalost, premijeru je važnije jesam li osobno odnosno privatno poznavao gradonačelnika Milana Bandića. Ponovit ću: nisam ga osobno poznavao, nisam se družio s njim, poznavao sam ga samo kao javnu osobu. Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen!', napisao je i dodao:

'A ono što je zaista bizarno je to što gospodin Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, blok Badel, kredit za žičaru, čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za prodaju je glasao u Skupštini!?'.

  • +5
Joško Klisović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic

'Vrijeme je da na čelo Zagreba dođe čovjek koji nije podržavao aktivnosti i nije kontaminiran osobnim prijateljstvima s ljudima koji su doveli grad u današnje stanje. Vrijeme je za novu eru Zagreba', zaključio je Klisović.