KAVGA NA ZAGORSKIM BREGIMA

Klijet Zlatka Viteza motornim uljem zalio susjed

Bionic
Reading

Klijet glumca Zlatka Viteza motornim uljem je, nakon verbalnog sukoba, zalio njegov susjed Ž.M. (46), neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija pozivajući se na policijske izvore

Donjostubički policajci dovršili su jučer kriminalističku obradu nad 46-godišnjim građaninom za kojeg se osnovano sumnja da je proteklog tjedna zalio starim motornim uljem parkiralište, drveno stepenište, stolove i klupe te kamenu okućnicu klijeti člana Histriona Zlatka Viteza.

Neslužbeno, riječ je o njegovu susjedu Ž. M. koji se na 'uljni vandalizam' bacio nakon verbalnog sukoba s poznatim glumcem. Goropadni Vitezov susjed zaradio je kaznenu prijavu zbog počinjenja djela 'uništenja i oštećenja tuđe stvari'.

Osumnjičeni je nakon uobičajenog postupanja pušten na slobodu, a protiv njega slijedi i posebno izvješće ODO-u u Zlataru.

Vitez se inače ne ljuti pretjerano što se sve to dogodilo. Inače je dosta omiljen i popularan na stubičkim bregima, gdje već godinama uživa u miru svoje klijeti.

Njegova klijet se nalazi na vrhu tzv. zagorskog Beverly Hillsa, prvi susjed mu je general Stjepan Adanić, a preko cestice puca i pogled na klijet Vladimira Zagorca u kojoj odavno nema nikoga.