DRUGI KRUG U ŠIBENIKU

Klarić očekuje da će ostati gradonačelnica

09.06.2009 u 16:09

Bionic
Reading

Šibenska gradonačelnica i kandidatkinja HDZ-a za novi mandat Nedjeljka Klarić rekla je danas na konferenciji za novinare u Šibeniku da u nedjelju, 14. lipnja, očekuje pobjedu jer je i u prvome izbornom krugu dobila najviše glasova od šest kandidata.

"Povjerenje meni i mojim zamjenicima Tomislavu Niniću i Tomislavu Jukiću znači i kontinuitet u ostvarivanju svih projekata te poboljšanje životnog standarda svih građana", rekla je Nedjeljka Klarić, dodajući da je njezina prednost i u tome što je saborska zastupnica pa "može doći u kontakt s institucijama i lobirati za projekte".

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Ante Kulušić rekao je da SDP "govorom neistine bez programa neće prevariti Šibenčane" te da će Šibenik ponovno voditi Nedjeljka Klarić.

Kulušić je optužio SDP-ova kandidata za dogradonačelnika Franka Vidovića da je u tvrtki u kojoj radi zlostavljao bivšu direktoricu, o čemu je govorio i u Hrvatskome saboru, pa ga je Vidović optužio da laže. Istaknuo je kako po onome što on zna "u Gradskom parkingu postoje zapisnici koji potvrđuju ono što on govori".

Na konferenciji je govorio i novoizabrani šibensko-kninski župan Goran Pauk, koji je istaknuo da je većina uspjeha na području te županije, kao što je primjerice rast zaposlenih ili BDP-a, ostvarena upravo u Šibeniku, što govori o uspješnosti dosadašnje HDZ-ove vlasti u gradu.