MEDIJIMA PRIJETE TUŽBAMA

Kerumova supruga nije tražila blokadu imovine

28.10.2009 u 16:22

Bionic
Reading

Spektakularne brakorazvodne parnice u obitelji Kerum ipak neće biti – objavio je u srijedu obiteljski odvjetnik Miroslav Šarić, demantirajući napise da je prevarena supruga Ankica već podnijela zahtjev za blokadom zajedničke imovine

'Sve tvrtke iz sastava Kerum grupe vode iste osobe, ništa se na tom području nije promijenilo, niti će se promijeniti' – piše u Šarićevu priopćenju koje je potpisala Ankica Kerum, ali u bratovo ime i Nevenka Bečić. Obje strane zaprijetile su sudskim tužbama svim medijima koji 'o ovoj temi nastave tendenciozno pisati'. Po svemu sudeći, Željko i Ankica već su postigli nekakav dogovor o raspodjeli imovine iz propalog braka.

Obitelj Kerum silno smetaju i novinski napisi o teškoćama u poslovanju njihova carstva, što se u splitskim kuloarima drži neupitnom istinom.

Inače, i buduća Kerumova obiteljska kuća na splitskim Mejama također spada u zajedničku imovinu iz braka s Ankicom. Njezin vlasnik je, naime, Kerum ing, jedna od brojnih tvrtki iz poslovnog imperija splitskog gradonačelnika.