PREDIZBORNA OBEĆANJA

Kerum: Napravit ćemo Istočnu obalu, lungomare od Stobreča i Split 4

25.04.2021 u 16:05

Bionic
Reading

Gradonačelnički kandidat HGS- a Željko Kerum u nedjelju je sa svojim timom na Zapadnoj obali obilježio osam godina od otvaranja tog projekta, ostvarenog za vrijeme njegova gradonačelničkog mandata te najavio brojne nove projekte i gradnju novog kvarta - Split 4.

Kazao je da je Zapadna obala zadnji veliki projekt koji je napravljen u Splitu i kako je siguran da će zajedno sa svojim timom napraviti još puno takvih projekata u gradu jer imaju ideje i projekte koji trebaju "krenuti jučer". Nije problem nešto napraviti ako čovjek ima volju, želju i znanje, nastavlja Kerum, jer su od svega toga najbitniji ljudi.

"Našem smo timu dodali mlade ljude, pomladili smo stranku i s njima i drugima ćemo napraviti velike stvari i djela. Ljudi čine djela, projekte, grad i sve, a to se vidi, Split je poznat po velikim ljudima koji su postizali velike rezultate od sporta, kulture, znanosti. Sam dokaz je ova naša prekrasna Zapadna obala gdje su upisana imena svih naših olimpijaca. To je na ponos Splićanima i Splitu", istaknuo je Kerum.

Vjeruje da će građani Splita prepoznati njihovu želju, volju i elan s kojim bi krenuli i izgradili Istočnu obalu, lungomare od Stobreča do Bračke ulice, a najveći projekt bi bio Split 4, gradski kvart za mlade koji bi se izgradio na području od Brda do Sjeverne luke.

Najavio je da će mlade obitelji tu rata kredita koštati koliko i rata podstanarstva, te im je to šansa da dođu do svog stana. Samo im treba podrška građana, pa da 16. svibnja krenu u realizaciju svega onoga što su zamislili u gradu i županiji, poručio je Željko Kerum koji se natječe za još jedan gradonačelnički mandat.