GODINE NISU VAŽNE

Katarina Knežević u vezi s Berlusconijem od svoje 18.

29.09.2011 u 14:50

Bionic
Reading

'U ljubavi godine nisu važne. Izvanredna osoba kakva je on mogla bi imati i stotinu godina i pogodila bi me na isti način', kaže Katarina

Katarina Knežević (20) kaže da je zaručnica talijanskog premijera Silvija Berlusconija od 2009. godine, što znači da je tada imala 18 godina. Bila je, zapravo, maloljetna kada se upoznala s Berlusconijem.

Bila je maloljetna kada je 2005. sudjelovala na natječaju za Miss Crne Gore. Maloljetna je bila i kad je sa svojom sestrom blizankom Kristinom pokušala 'upasti' na primanje u vilu Gorica gdje je 17. ožujka 2009. crnogorski premijer Milo Đukanović priredio primanje za Berlusconija. Tada su blizanke Knežević odbijene upravo zato što su bile maloljetne.

U listu Repubblica Katarina Knežević govori o sebi i kaže kako se upoznala s Berlusconijem početkom svibnja 2009. odmah nakon što je (3. svibnja 2009. godine) njegova supruga Veronica Lario pokrenula postupak rastave braka s njime zbog njegova sudjelovanja na proslavi 18. rođendana Noemi Letizije iz Napulja.

Blizanke Knežević rođene su 21. svibnja 1991. godine

'U ljubavi godine nisu važne. Izvanredna osoba kakva je on mogla bi imati i stotinu godina i pogodila bi me na isti način', kaže Katarina.