USKORO PRESUDA

Kamion Dragana Paravinje opet će biti pregledan

22.08.2012 u 09:05

Bionic
Reading

Kamion Dragana Paravinje bit će krajem mjeseca ponovno pregledan te će biti napravljena djelomična rekonstrukcija zločina. Naložio je to Županijski sud u Šibeniku na jučerašnjem ročištu

Paravinja neće biti na rekonstrukciji 29. kolovoza, tijekom koje će u Gospiću biti pregledan kamion koji je vozio, a u kojem su pronađeni tragovi koji neosporno ukazuju na to da je Antonija Bilić bila u tom vozilu.

'Bit će proveden pregled unutrašnjosti kabine… Na idućem ročištu, 31. kolovoza, svoje će nalaze predstaviti dr. Marija Definis-Gojanović, vještakinja za sudsku medicinu. Ona će pojasniti je li moguće da je Paravinja ubio Antoniju na način koji je opisan u optužnici', rekao je odvjetnik obitelji Bilić Vinko Ljubičić. Presuda protiv Paravinje mogla bi, kaže, biti donesena tijekom rujna, piše Jutarnji list.

Antonija Bilić je posljednji put viđena 7. lipnja 2011. na Čikolskom mostu u Drnišu. Paravinji se sudi za teško ubojstvo i pokušaj silovanja. Do sada je na suđenju ispitano 28 svjedoka i niz vještaka.