STRAH OD KORONAVIRUSA

Kako bi zaštitili zaposlenike, ali i kupce, na drastičan potez odlučio se i Westgate Shopping City

15.03.2020 u 19:55

Bionic
Reading

Sa ciljem zaštite zaposlenika i kupaca trgovačkog centra Westgate Shopping City, uprava Centra je donijela odluku o privremenom skraćivanju radnog vremena, a novo radno vrijeme je od 10 do 18 sati svaki dan i stupa na snagu od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. Zbog brige o sigurnosti najmlađih, trgovački centar Westgate Shopping City i dječja igraonica Family Park donijeli su odluku o privremenom prestanku rada dječje igraonice i otkazivanju svih organiziranih događanja u igraonici

Sa ciljem zaštite zaposlenika i kupaca trgovačkog centra Westgate Shopping City, uprava Centra je donijela odluku o privremenom skraćivanju radnog vremena. Novo radno vrijeme Centra je od 10 do 18 sati (svaki dan) te stupa na snagu od ponedjeljka, 16. ožujka 2020.

Pojedine trgovine, koje su ključne zbog snabdijevanja kupaca, će raditi i prije, odnosno nakon navedenog radnog vremena. Kako stoji u priopćenju, Westgate posvećuje iznimnu pozornost i brigu o higijeni te se Centar više puta na dan dezinficira, a dodirne površine poput rukohvata, kvaka i slično te sanitarni prostori se dezinficiraju svaka dva sata.

Ujedno, vrši se i stalna izmjena i pročišćavanje zraka, a na više mjesta u Centru postavljena su i sredstva za suhu dezinfekciju ruku koje kupci mogu koristiti.

Ipak, kako kažu, imajući u vidu sve aspekte koje izaziva epidemija, donijeli su odluku o skraćivanju radnog vremena, uz napomenu da je dostava robe u svim našim trgovinama redovna.