korupcija svima

Juričan ispred Holdinga podignuo šator, donio plinsku bocu, podijelio janjetinu i pozvao Milanovića da dođe

08.01.2020 u 16:17

Bionic
Reading

Dario Juričan, koji je na predsjedničkim izborima dobio 88 tisuća glasova, nastavlja sa svojim aktivnostima vezanima za Grad Zagreb i Zagrebački holding (ZGH). Tako je danas pozvao građane da dođu ispred ZGH u njegov kombi na janjetinu, a ispred njega je postavio šatore. Cilj je zauzimanje ZGH

'Dođite na janjetinu kod ZGH jer mi smo sto posto za Hrvatsku i 366 posto za Holding stoji u pozivu kojeg je objavio. U proglasu poziva hrvatski narod, kriminalce i one ostale da dođu preuzeti svoj komad Zagrebačkog holdinga jer su ga nepošteno i žmuklerski zaradili na izborima za Predsjednika davši mu glas!

Juričan je, podsjetimo, nakon senzacionalnog rezultata na izborima najavio da očekuje da mu vlast preda ZGH, a sada građane časti janjetinom, ali i izobrazbom u kombiju.

Tako je u 16 sati za počeo s konzultacijama u kombiju - Kako maznut lovu na ADVENTU

  • +12
Dario Juričan ZGH Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Od 17.00 sati tema je - Dajem KUMSTVO, u 18 Zapošljavanje u Holdingu, u 18.30 - Muzički intermezzo: Zli bubnjari, u 19.00 Novo zapošljavanje - Ostaci Knjižnice, Čistoća i Gradska groblja. Za večernje sate ostavljeno je od 20.00 – Bdijenje nad Holdingom, molitva za korupciju i Zagrebački holding, paljenje svijeća. U 21.00 sat nudi kosti od janjetine, a od 22.00 do 7.00 ujutro čuva Holding da ga ne otmu preko noći.

Za četvrtak ujutro od 07.00 predsviđen je doček i blagoslov djelatnika ZGH, a u 08.00 ranojutarnja presica.

Za zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Juričan je rekao da je to 'jedna ugledna osoba koja je dovela Zagreb do europskih visina'. Obećao je da će po Bandiću imenovati ulice, avenije i parkove koliko god može.

Čak će, kazao je' i Bundek preimenovati u 'jezero Milana Bandića' jer želi da se zapamti kako je taj čovjek pobjeđivao 20 godina, i koje su sve njegove zasluge.

Juričan je poručio da se Bandić njega ne treba bojati. „Ja sam taj koji će proširiti njegovu slavu, samo što će ispod njegova imena pisati gradonačelnik, rezač etiketa”, dodao je.

Novinarima je rekao da su ljudi spontano došli u njegov šator dati mu podršku jer imamo tradiciju spontanog okupljanja.

Juričan je pozvao Milanovića da dođe u šator i da se druži s narodom, jer, objasnio je, 'ako ne dođe, kakav je to predsjednik koji nije iz naroda'.

„On je navodno pričao da je veliki borac protiv korupcije pa nek' dođe i nek' nas podrži a isto tako bilo bi u redu da mi da veleposlanstvo koje sam osvojio u Indoneziji i Rumunjskoj, to je minimum koji očekujem od njega”, poručio je Juričan.