bez krova nad glavom

Juričan Bandiću: Stanove koje imate, stavite na raspolaganje Zagrepčanima koji su završili na cesti

25.03.2020 u 13:11

Bionic
Reading

Bivši predsjednički kandidat Dario Juričan pozvao je u srijedu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da onima koji su u potresu ostali bez krova nad glavom stavi na raspolaganje svoje stanove "koje su ionako platili građani"

Na svojoj faceboook stranici Juričan je napisao kako je kucnuo trenutak za milost i za gradonačelnikovu solidarnost s građanima.

"Kao što dobro znamo, vi gradonačelniče samo u Zagrebu koristite i raspolažete, osim stana u Bužanovoj, s četiri stana na Gračanskoj cesti, Krugama, Horvaćanskoj, u Bužanovoj od brata Drage Bandića, a ja vam predlažem da ih stavite na raspolaganje stanovnicima Zagreba koji su zbog potresa ostali bez svog doma i završili na cesti", ističe Juričan. Kazavši da su Zagrepčani sve te stanove ionako platili, Bandiću je poručio kako je sada trenutak da iskoristi ovaj "povijesni izazov i kao veliki humanist pomogne svojim sugrađanima u nevolji".

"U nadi da ćete stanove još danas zagrijati i napuniti u njima frižidere te tako na osoban način odgovoriti na povijesni izazov koji ove nevolje stavljaju pred Zagrepčane, ja vas srdačno pozdravljam", stoji u Juričanovoj objavi.