MANIPULACIJE HOLOKAUSTOM

Judith Reisman svojim životopisom demantira samu sebe

30.01.2013 u 19:09

Bionic
Reading

Američka gošća jednima kaže da joj je obitelj kremirana u Auschwitzu, a drugima da se veselo okupljala na večerama u New Jerseyu

Upozorena da se u Hrvatskoj zna za njene, inače, u civiliziranim krugovima, skandalozne stavove da su njemački homoseksualci stvorili nacizam i rukovodili Holokaustom, dr. Judith Reisman se najprije najavila kod, nažalost, kako su nam rekli iz vodstva Bet Israela, nedovoljno upućenog rabina dr. Kotela DaDona koji joj je trebao služiti kao alibi i kao garant da ona nije negacionist ili revizionist.

Tako je DaDon, navodno, ostao zadovoljan izjavom dr. Reisman da 'ne niječe Holokaust' jer je gošća to 'oštro demantirala'.

Rabin se nije pripremio i ne zna za 'znanstvena' istraživanja sugovornice koja tvrdi da je, prema Himmleru, u Njemačkoj tridesetih godina bilo 2,5 milijuna homoseksualaca, a tek 700.000 Židova i da je u nacističkim logorima pobijeno 'samo' 6.000 homoseksualaca, i to zbog toga što su bili politički neprijatelji nacističkog režima, što bi bio dokaz da su taj režim i genocid nad Židovima doista priredili pripadnici njemačkog gay lobija.

Dr. Reisman i njeni suradnici i domaćini puštaju informaciju da je njena uža i šira obitelj stradala u Holokaustu, štoviše, da je veći dio ubijen u samom Auschwitzu.

Međutim, u vlastitom životopisu (Journey – A personal Odyssey to the Truth) ona tvrdi da se njena obitelj, vrlo široka, nastanila u New Jerseyu i da pamti 'savršeno postavljene obiteljske večere s četrdesetak odraslih članova i na desetke razdragane djece'.