NESTAO VINKOVČANIN

Jeste li vidjeli ovog čovjeka?

04.01.2011 u 15:58

Bionic
Reading

Vukovarsko-srijemska policija potvrdila je u utorak kako se traga za nestalim Ivanom Rončevićem (49) iz Vinkovaca koji je posljednji put viđen prvog dana Nove godine u večernjim satima

Po policijskim podacima, Rončević se od kuće udaljio 1. siječnja oko 16,30 sati 'ne rekavši ukućanima da ima namjeru duljeg izbivanja'. Posljednji put Ivan Rončević je viđen oko 17 sati u Ugostiteljskom objektu Stari most, nakon čega se udaljio u nepoznatu pravcu.

Iako službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske poduzimaju intenzivne mjere traganja, obitelj nestalog Ivana moli javnost za pomoć, priopćeno je iz policije.

Navodi se i kako je nestali Ivan Rončević visok oko 180 centimetara, slabije je tjelesne građe, ovalnog lica, proćelav, a u trenutku nestanka na sebi je imao crnu skafander jaknu, crne hlače i cipele gojzerice.

Policija moli građane da se, ako posjeduju korisnu informaciju o kretanju Ivana Rončevića, obrate u najbližu policijsku postaju ili na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i na e-mail adresu vukovarsko-srijemska@policija.hr.