Jeste li pogledali današnju KupiMe ponudu?

Jeste li pogledali današnju KupiMe ponudu?

23.05.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Jer ako niste, mogli biste propustiti ono što vam treba po nevjerojatnim popustima od 50 do 90%. Svaki dan najjači regionalni portal za grupnu kupovinu KupiMe.hr, donosi vam nevjerojatne ponude među kojima svatko može pronaći ponešto za sebe.

Bilo da ste u potrazi za kvalitetnim školama stranih jezika, želite se uljepšati u kozmetičkom salonu, otići na koncert ili na putovanje, treba vam kvalitetan frizer ili pregled u zdravstvenoj ustanovi, ili biste rado iskušali nove restorane u vašem gradu – sve to, za malo novaca i uz velike popuste, možete pronaći na KupiMe.hr.

Usto što štedi vaš novac, KupiMe vam može poslužiti i kao mjerilo kvalitete. Jer svi naši partneri na portalu, mahom su profesionalci koji su predani u svom radu te će vam pružiti najbolju moguću uslugu.

Među našim prošlim ponudama izdvajamo samo neke: ručak za 25 kuna, opuštajuća masaža za 68 kuna, šišanje i frizura za 40 kuna ili tetoviranje za 200 kuna. Ako ste ih propustili, ništa zato jer KupiMe svakodnevno objavljuje novu ponudu iz vašeg grada. I zato, ako već niste na našoj mailing listi, registrirajte se već danas na www.kupime.hr i čekajte svoju savršenu ponudu po nevjerojatnim popustima!