TESTIRAJTE SE

Jeste li dovoljno inteligentni za Mensu?

20.11.2009 u 12:58

Bionic
Reading

Ako niste sigurni ili jednostavno ne znate jeste li dovoljno inteligentni za Mensu, sve svoje nedoumice možete provjeriti za osam dana kada Hrvatska Mensa prvi put organizira testiranje inteligencije istovremeno na tri lokacije u Hrvatskoj

U subotu, 28. studenog 2009, Hrvatska Mensa, pridruženi član međunarodne udruge Mensa, prvi put organizira testiranje inteligencije istovremeno u trima hrvatskim gradovima, Puli, Splitu i Zagrebu.

Testiranje se odvija u strogo kontroliranim uvjetima, a rezultat ima međunarodno priznatu vrijednost. Test inteligencije kojim će Mensa provjeriti prijavljene neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Rezultat je tajan i stiže poštom na željenu adresu pristupnika.

Testirati se mogu svi zainteresirani stariji od 14 godina osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su na nekom ranijem testiranju već ispunili uvjet za učlanjenje u Mensu. Prilikom prijave plaća se sto kuna za troškove testiranja.

U Puli će se testiranje održati u Istarskoj razvojnoj agenciji u Mletačkoj 12/IV, gdje se prijave primaju od 10.30 do 14 sati. Testiranje u Splitu održat će se na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Ulici Ruđera Boškovića b.b., gdje će se kandidati moći prijaviti između 10 i 15 sati. Za zagrebačko testiranje koje će se održati u prostoru udruge Hrvatska Mensa u Hebrangovoj 17, prijave se primaju isključivo online na stranicama Mense

Mensa je međunarodna neprofitna udruga visoko inteligentnih osoba koja djeluje u Hrvatskoj od 1997, član je međunarodne udruge Mensa i trenutačno broji 730 članova.

Više informacija na web adresi: www.mensa.hr