SPLITSKI BUVLJAK

Jesenski Judin Pazaar bit će za prste polizat!

02.10.2015 u 11:14

Bionic
Reading

ModaKomoda ekskluzivno otkriva šarenu karavanu koja vas očekuje ove nedjelje i ponedjeljka na jesenskom izdanju Judinog Pazaara u Splitu!


Samo nas jedan dan dijeli od jesenskog izdanja Judinog Pazaara koji polako, ali sigurno postaje nezaobilazan događaj sezone u Splitu. Judin Pazaar je platforma koja okuplja Splićane i njihove goste, svih starosnih uzrasta, koji njeguju uličnu kulturu, ekološki pristup životu i okolišu, podržavaju umjetničku, glazbenu i filmsku scenu, te podupiru njezin razvoj. Centralni događaj je dvodnevni sajam pomno birane muške i ženske vintage i second hand odjeće, obuće, nakita, gramofonskih ploča, stripova, igrica, dječjih igračaka, pokućstva i raznih drugih antikviteta, koji se održava jednom tromjesečno u industrijskoj zoni Splita, po uzoru na popularne europske i svjetske buvljake, njegujući i promovirajući reciklažnu metodu življenja kojom doprinosimo ekološkom osviještavanju zajednice. Jesenski Judin Pazaar održat će se 04. i 05. listopada, od podne do ponoć, ispred Judinog drva na Kopilici u Splitu.

S velikim uzbuđenjem najavljujemo pop up store legendarne tvornice obuće iz Vukovara - Borovo, koji na Pazaar stiže sa svojim šarenim asortimanom startasica i borosana po diskontnim cijenama.


Iz Zagreba nam stiže popularni bon ton store & gallery sa svojim outletom vrhunskih brendova kao što su Paul & Joe Sister, BLK DNM i National Standard, raritetnim vinilima i cool knjigama, a ponovno će s nama biti i genijalan label vintage odjeće - Buried clothes.

Uz već dobro poznate izlagačice, na jesenskom sajmu, pridružit će nam se sijaset novih imena sa super cool vintage i second hand odjećom, obućom i asesoarom.

Ivana Roo
ModaKomoda
Ang Angela
Kata s Plakata
MB Fashion
YNGHD
Ivanka Mazurkijević
Maja Batarelo
Božana Camber
BuBa Bu ORMAR
Kesa Torbe












Posjetitelje Judinog Pazaara očekuje još pregršt iznenađenja, a jedno od njih je hair styling corner na kojem će majstorica za kosu Anđela Ursić iz frizerskog salona LOCKS u Splitu promovirati najnovije trendore u stiliziranju kose uz pomoć vrhunskih proizvoda za kosu Kevin Murphy



Tako fino zrihtani imat ćete priliku ovjekovječiti svoj styling u prezabavnom photobooth-u koji nam na Pazaar donosi Foto Fun Split, a nemojte se iznenaditi ako vas negdje, dok fino papate De Bellyjeve slasne burgere ili pijete fino rashlađeni Beck's, zaskoči naša draga Sonja Dvornik



Osim bogatog glazbenog programa u sklopu kojeg će nastupiti etablirani splitski i zagrebački DJ-evi - Demos KLFM i Škvorc, Marko Friedl, te Jogarde, Judin Pazaar i Beck's, posjetiteljima sajma poklanjaju koncert grupe Stampedo koji najavljujemo za 04. listopada u 18 h na platou ispred Judinog drva na Kopilici.

PROGRAM

Dan 1. - 04.10. (ned)
Mjesto radnje: plato ispred Judinog drva, Kopilica 24, Split
Vrijeme radnje: 12-24 h
▪ Men & Women Fashion
▪ Vinyls
▪ Comics
▪ Beverages
▪ De Belly food
▪ Judin azil
▪ Street art by ŠLU

// 14-18 h // DEMOS KLFM / ŠKVORC

// 18-20 h // STAMPEDO LIVE

// 22-24 h // DEMOS KLFM / ŠKVORC

Dan 2. - 05.10. (pon)
Mjesto radnje: plato ispred Judinog drva, Kopilica 24, Split
Vrijeme radnje: 12-24 h
▪ Men & Women Fashion
▪ Vinyls
▪ Comics
▪ Beverages
▪ De Belly food
▪ Judin azil
▪ Street art by ŠLU

// 14-20 h // MARKO FRIEDL

// 20-24 h // JOGARDE

Powered by BECK's


Sve novosti doznajte na FB stranici Judin Pazaar i IG profilu JUDIN_PAZAAR.

Vidimo se na splitskom sajmu mode, glazbe i ulične zabave!!!