GRAD U SPREZI S HORVATINČIĆEM

Jelavić izdao Hotu novu dozvolu za Varšavsku

04.03.2010 u 19:30

Bionic
Reading

Pročelnik Gradskog ureda za graditeljstvo Davor Jelavić izdao je novo rješenje tvrtki Tehnika za ulaznu rampu za podzemnu garažu u Varšavskoj ulici u Zagrebu u sklopu projekta Hoto grupe Cvjetni prolaz, nakon što je prvotno rješenje, zbog žalbe stanara, poništilo Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva

Bitka za Varšavsku nastavlja se dalje. Predsjednik udruge Pravo na grad u priopćenju je naglasio da je Jelavić danas poslao stanarima Varšavske novo rješenje na koje oni opet mogu uložiti žalbu u roku od 15 dana.

'Time se zauzimanje javno-prometne površine odgađa na barem još dva tjedna, što ćemo iskoristiti za nove prosvjedne i pravne aktivnosti kako bismo zaustavili uništavanje pješačke zone u Varšavskoj ulici', piše Celakoski.

'Pitamo se, nakon ovakvih izjava i postupaka pročelnika Jelavića, je li nekompetentan za posao koji obavlja ili suviše zainteresiran za to da se projekt Hoto grupe što prije nastavi. U svrhu razjašnjenja te dileme, pročelnik Jelavić bi trebao objasniti javnosti o čemu je danas prijepodne u svom uredu razgovarao s Tomislavom Horvatinčićem', stoji u priopćenju Prava na grad.