IZ SVOG DOMA

Gordan Jandroković javio se video porukom: Imam blage simptome korone, vidimo se sljedeći tjedan

07.10.2020 u 15:36

Bionic
Reading

Gordan Jandroković, predsjednik Sabora, porukom na Facebooku obratio se iz svog doma gdje se nalazi šesti dan nakon što je utvrđeno da ima koronavirus

Jandroković je poručio da ima blage simptome i zahvalio svima koji mu šalju potpore podrške i pitaju kako je. Izrazio je i nadu da će već idućeg tjedna nazad na posao. Što je još rekao možete pogledati u videu.

Podsjetimo, da je predsjednik Sabora Gordan Jandroković pozitivan na koronavirus izvijestili su iz Sabora u petak navečer. On se toga dana testirao te je pozitivan nalaz dobio u večernjim satima. Dva dana prije toga otišao je u samoizolaciju, kao i potpredsjednik Sabora Željko Reiner čiji je test bio negativan, zato što je bio u kontaktu s predstojnikom svog ureda koji je pozitivan na koronavirus.

'Budući da je predsjednik Sabora Jandroković bio u kontaktu s predstojnikom Ureda dan ranije, epidemiolozi su mu odredili dvotjednu samoizolaciju. Predsjednik Hrvatskoga sabora nema simptome bolesti, a u vrijeme njegova izostanka sjednicama će predsjedati potpredsjednici Sabora. Isto tako sve ostale aktivnosti iz djelokruga rada predsjednika Sabora odvijat će se redovno', poručili su iz Ureda predsjednika Sabora kada je Jandroković odlazio u samoizolaciju.

Nakon pozitivnog testa u petak, iz ureda su izvijestili da Jandroković ima blage simptome, što je i sam tada potvrdio za tportal, te da se osjeća dobro.