nastavak prepucavanja

Jandroković usporedio Milanovića s Marlonom Brandom aludirajući na njegovu ulogu u 'Divljaku'

31.03.2021 u 12:45

Bionic
Reading

'Marlon Brando optužio me da lažem o stavu Zlate Đurđević oko izručenja Perkovića i Mustača. Pa da otklonimo svaku dilemu, prilažem poveznicu na intervju Zlate Đurđević Novom listu iz 2014. godine novinaru Draženu Ciglenečkom pod naslovom 'Vrhovni sud u slučajevima Perkovića i Mustača nije poštovao Ustav'', napisao je Gordan Jandroković, šef Sabora, na Facebooku odgovarajući Zoranu Milanoviću na izjavu danu prije nekoliko dana u Rijeci

Milanović je tada, podsjetimo, premijera Andreja Plenkovića, šefa SDSS-a Milorada Pupovca i Jandrokovića, uspoređujući ih s karakteristikama iz naslova špageti-vesterna, nazvao 'ružni, prljavi, zli'. Zli je ispao Jandroković, a Milanović je tada naveo da je on protiv Zlate Đurđević kao šefice Vrhovnog suda jer je ona bila protiv izručenja ljudi odgovornih za ubojstvo Đurekovića.

'To je laž. Ne zna da je Đurđević 2013. bila prva koja je napala moju vladu. Napala nas je zbog tzv. lex Perkovića, tvrdeći da zakon nije trebalo donositi i da smo napravili greške. Dakle Jandroković je lažov i igra se vrlo opasnim stvarima, optužuje ju da je hrvatski izdajnik', rekao je Milanović u Rijeci prije šest dana.

Jandroković je pak danas usporedio Milanovića s Marlonom Brandom, očito aludirajući na film 'Divljak', a priložio je i link na intervju Zlate Đurđević, na koji se pozvao.

MARLON BRANDO ME OPTUŽIO DA LAŽEM O STAVU ZLATE ĐURĐEVIĆ OKO IZRUČENJA PERKOVIĆA I MUSTAČA Pa da otklonimo svaku dilemu,...

Objavljuje Gordan JandrokovićSrijeda, 31. ožujka 2021.