VATRENO NA RAVNICAMA

Jak sastav Dinamovih legendi protiv BBB-a

11.05.2012 u 15:52

Bionic
Reading

Paralelno s Dinamovom proslavom naslova u neposrednoj blizini stadiona, na Ravnicama, Bad Blue Boysi imat će svoj turnir s vrlo atraktivnim dodatkom

Već godinama organizirani Dinamovi navijači održavaju nogometni turnir u spomen na svoje kolege poginule u Domovinskom ratu pod nazivom 'Za sve one kojih nema'. Datum je uvijek blizak 13. svibnju, obljetnici neodigrane utakmice protiv Zvezde, a ove godine pao je na subotu.

BBB-i na Ravnicama (tereni između Marićeve akademije i restorana Labus) u planu imaju hranu, piće, nogomet i navijanje, a u 17 sati će selekcija navijača odigrati nogometnu utakmicu s jakim sastavom Dinamovih veterana koji su se odazvali pozivu. Tako će nasuprot 'blubača' stati Dario Šimić (brat Josip je ozlijeđen), Silvio Marić, Goran Vlaović, Tomo Šokota, Igor Bišćan (sasvim svježi veteran), Domagoj Kosić, Slavko Ištvanić i Željko Adžić.

Samo 15 minuta kasnije na Maksimiru se igra revija legendi u čast generacije '82, ali navijači tvrde da to nije nikakav 'kontradogađaj', već rezultat spleta okolnosti.

'Mi svoju akciju imamo svake godine i počeli smo je planirati prije dva mjeseca. Ispalo je da je i klub svoju reviju osmislio u istom terminu, ali pozvanim igračima smo objasnili da smo ovdje u čast našim palim prijateljima i zbog Dinama', najavljuje akciju predsjednik udruge navijača Danijel Hrnjak.

Turnir počinje već u jutarnjim satima, a nakon revije slijede finalni obračuni. Nema sumnje da će biti glasno i veselo, a nakon kraja turnira navijačka karavana će se uputiti prema Maksimiru, gdje se od 19 sati igra posljednje ligaško kolo između Dinama i Splita.