JAMBO

Ja sam Robin Hood koji svima pomaže

06.05.2009 u 12:16

Bionic
Reading

'Bolje je dijeliti srdele i patate (krumpire) na placi u nedjelju, nego lažna predizborna obećanja', rečeno je na predstavljanju Nezavisne županijske liste Stipe Gabrića Jamba za predstojeće izbore u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Odmah potom Gabrić je riječi pretvorio u djelo: preko 250 ljudi okupljenih u dvorani hotela Petka pozvao je na tratamenat (čašćenje) u restoran hotela. Gabrić je predstavio 41 kandidata sa svoje liste, a za aktualnu županicu Miru Buconić ustvrdio da je najbolja ne samo kandidatkinja za to mjesto, nego i najbolja diplomatkinja.

'Meni nitko ne može naći ni jednu maću (mrlju) iako to stalno pokušavaju. Mislila sam dostojanstveno napustiti Županiju jer sam prije četiri godine u politiku pala s neba, ali kad sam vidjela listu, odustala sam. Ovo je pravi spoj mladosti i iskustva', rekla je Buconić.

'Jambo je Robin Hood koji svima pomaže', rekao je za sebe Stipe Gabrić te se obrušio na konkurenciju, jer im kandidati za župana ne dolaze iz Dubrovnika, a na meti je posebno bio HDZ, piše Slobodna Dalmacija.