STRAŠNO

Izvadio si testise da pokaže ženi koliko je voli

20.02.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Srbijanski Press objavio je potresnu priču o izvjesnom Karolju P., 43-godišnjaku iz sela nedaleko od Subotice, koji je došao u grad u kupovinu, a postao žrtva razbojnika koji su da odvukli u park tražeći 50 eura kako on novac nije imao, kastrirali su ga.

No, kako navečer piše Blic, čini se da je došlo do velikog preokreta u priči - Karolj je, naime, prema pisanju tog lista, sam sebe kastrirao, i to pred suprugom, kako bi joj dokazao koliko je voli i koliko joj je vjeran!

Inače, odmah nakon što se prijavio u bolnicu (prema prvoj informaciji u bolnicu je došao sam, no istina je, čini se, da ga je dovela supruga) liječnici su se čudili kako je kastracija stručno izvedena. Činilo im se da je to djelo čovjeka koji ima iskustva u kastriranju životinja. A upravo to je tijekom dana priznao Karolj - rekao je kako se inače bavi poljoprivredom, ali i kastracijom svinja prenosi Dnevnik.hr.

Kastriranje, naime, nije izveo odsjecanjem vrećice s testisima, već je testise izvadio kroz dva mala precizna reza koja je načinio nožem.