NA DNU PROVALIJE

Izbor za ljubavnicu tajkuna završio smrću

17.02.2009 u 13:30

Bionic
Reading

Bizarno natjecanje za najbolju ljubavnicu, održano u istočnoj Kini, završilo je tragično - jedna od pet natjecateljica odvezla je sebe, ostale četiri sudionice i tajkuna koji je organizirao natjecanje u provaliju

Vozačica je izgubila život na licu mjesta, a ostali protagonisti prošli su s teškim ozljedama. Natjecanje je održano 6. prosinca, ali detalji su tek sad dospjeli u javnost. Roditelji 29-godišnje vozačice, identificirane kao Yu, predali su policiji pismo koje je napisala netom prije smrti.

Yu piše da je jedna od pet ljubavnica oženjenog kineskog tajkuna, čije je prezime Fan, još od 2000. godine. Svih pet žena znalo je za ostale, ali nijedna nije htjela prekinuti vezu s bogatašem koji im je za seksualne usluge mjesečno plaćao oko 4.300 kuna (5.000 juana) i omogućavao boravak u stanu bez plaćanja najamnine.

Tajkun je zbog financijske krize odlučio 'otpustiti' četiri ljubavnice, ali nije mogao odabrati koju će zadržati. Stoga je organizirao natjecanje u izgledu, pjevanju, govorništvu i ispijanju alkohola, pri čemu je angažirao i djelatnika lokalne agencije za modele. Yu je ispala u prvom krugu natjecanja.

Kada je Fan rekao Yu da je izgubila poziciju i najavio da će prodati stan u kojem je živjela, ona se odlučila osvetiti. Pozvala je tajkuna i ostale četiri natjecateljice na izlet u planine i zaletila se automobilom preko litice.

Zakonita supruga ubrzo nakon tragedije zatražila je razvod od tajkuna, napustile su ga ljubavnice, roditeljima poginule Yu morao je platiti pola milijuna kuna odštete, a na kraju je i bankrotirao.