MOTIV NEPOZNAT

Izbodeno 10 osoba na Beer Festu u Beogradu

20.08.2011 u 12:23

Bionic
Reading

Najmanje deset osoba ozlijeđeno je kada ih je u noći s petka na subotu na beogradskom Beer Festu nepoznata osoba izbola nožem. Troje posjetitelja zadobilo je teže tjelesne ozljede, a njih sedmero lakše. Svi ozlijeđeni zbrinuti su u bolnicama, a njihovo stanje je stabilno. Motiv napada još nije poznat

No to nije konačna brojka ozlijeđenih, jer iz beogradske hitne pomoći tvrde da ih je bilo najmanje 18 jer su neki zbrinuti na mjestu događaja, javlja agencija Beta. Ostalih osmero posjetitelja ozljede je zadobilo u raznim drugim okolnostima.

Na 25-godišnju stranu državljanku pala je zaštitna ograda zbog čega je zadobila ozljede kralježnice i vrata. U padu ograde ozlijeđen je i 30-godišnji muškarac.

Ozljede je zadobio i 20-godišnjak koji je oko dva sata ujutro pronađen s ranom ispod desnog oka, posjekotinama i velikim brojem hematoma. Jedan njegov vršnjak potražio je pomoć zbog teških ozljeda glave, a 35-godišnji muškarac izboden je oštrim predmetom.

Na festivalu je oko 2,30 izbila u masovna tučnjava u kojoj je ozlijeđen 34-godišnji muškarac koji je s prijelom nosa i kontuzijom glave prevezen u bolnicu. Ozljede je zadobio i 25-godišnji mladić, ali on je odbio liječenje.