VATRENI OKRŠAJ

Izbio požar nakon svađe snahe i svekrve

Bionic
Reading

Sukob svekrve i nevjeste završio je manjim požarom, a intervenirala je i policija u subotu navečer u obiteljskoj kući Kaštel Gomilici

Odnosi u toj obitelji su dulje vrijeme narušeni, a jučer je fizičkom okršaju između 29-godišnjakinje i njezine 47-godišnje svekrve prethodila još jedna svađa, piše Dalmacija news.

Nevjesta je bila pijana, a policija joj je izmjerila više od jednog promila alkohola u krvi, dok je požar izazvao 49-godišnji svekar koji je u kuću uletio u trenutku dok su se njih dvije čupale u dnevnom boravku.

Kako je očito nevjestino opijanje kamen spoticanja u toj obitelji, pretpostavlja se da je svekar najvjerojatnije uzeo bocu s alkoholom i prolio tekućinu po stolu, podu i peći na drva.

Požar je izbio nakon što je iskra sa štednjaka došla u kontakt s tekućinom.

Izgorio je tek manji dio stana, a 49-godišnjak je uspio sam ugasiti vatru prije dolaska vatrogasaca.

U policijsku postaju su privedeni i svekar i nevjesta. Nad njim je kriminalističko istraživanje još u tijeku, a nevjesta je najprije prebačena na Odjel psihijatrije splitske bolnice, no kako su liječnici utvrdili da nema potrebe za hospitalizaciju, vratili su je u policijsku postaju gdje je zadržana do otriježnjenja.