lažna stranica

Iz Spara upozoravaju kupce: Ne nasjedajte!

10.06.2019 u 17:58

Bionic
Reading

Iz Spara upozoravaju kupce jer se pojavila lažna Facebook stranica Spar Promotions koja organizira nagradnu igru s poklon bonovima u Spar poslovnicima i traže fotografiju osobnih iskaznica. Kupce upozoravaju da budu oprezni

Iz Spara su se oglasili na njihovim službenim Facebook stranicama s upozorenjem kupcima kako se pojavila lažna Facebook stranica SPAR Promotions koja organizira nagradnu igru s poklon bonovima u Spar poslovnicima i traže fotografiju osobnih iskaznica.

'Želimo vas upozoriti da se pojavila lažna Facebook stranica SPAR Promotions koja organizira nagradnu igru u kojoj navode da su nagrade poklon bonovi u SPAR poslovnicama i traže fotografije osobnih iskaznica. Ovo je jedina službena SPAR Hrvatska stranica te vas molimo da budete oprezni i ne nasjedate na nagradne igre lažnih profila. U slučaju da primijetite da je nagradna igra lažna nakon što ste već poslali osobne podatke, slučaj odmah prijavite policiji i Agenciji za zaštitu osobnih podataka. Korisne informacije o postupanju s osobnim podacima možete pročitati na stranicama Agencije za zaštitu osobnih podataka', napisali su na službenoj stranici Spara na Facebooku.