slavonski brod

Istražni zatvor dvojcu zbog sumnje da su ubili 47-godišnjakinju

24.11.2019 u 18:10

Bionic
Reading

Zbog sumnje da su ubili 47-godišnju ženu, u slavonsko-brodskom Županijskom državnom odvjetništvu (ŽDO) u subotu su ispitane dvije osobe - 60-godišnjakinja i 62-godišnjak te im je određen istražni zatvor, izvijestili su u nedjelju iz tog ŽDO-a

Policija u Slavonskom Brodu potvrdila je u nedjelju Hini kako je uhitila te državnom odvjetništvu predala dvojac kojeg sumnjiči za ubojstvo 47-godišnje žene čiji je nestanak prijavljen 19. studenoga, a nestala je dan ranije u poslijepodnevnim satima.

U šturom priopćenju, tužiteljstvo navodi kako postoji osnovana sumnja da je dvoje okrivljenika došlo u Slavonski Brod gdje se 60-godišnjakinja sastala s 47-godišnjom hrvatskom državljankom.

Potom su obje otišle do parkiranog vozila u kojem ih je čekao okrivljeni 62-godišnjak. Dvojac se, s namjerom da ubiju 47-godišnjakinju, s njom odvezao do zasad neutvrđenog mjesta gdje su je na još neutvrđen način i usmrtili. Sudac istrage je, po prijedlogu slavonsko-brodskog ŽDO-a, okrivljenicima odredio istražni zatvor.