PO UZORU NA FACEBOOK

Istrabook krenuo u osvajanje Istrijana

19.01.2011 u 11:43

Bionic
Reading

Da li zbog sve veće popularnosti društvenih mreža ili pak zbog velikog profita koji je svojim osnivačima donio Facebook, grupa mladih Istrijana pokrenula je Istrabook po uzoru na njega

Mreža je započela s radom s desetak članova 1. siječnja, no nakon malih peripetija i promjene adrese, već nakon dva tjedna ima 122 člana. Ako je vjerovati osnivačima, zamišljena je kao neprofitabilna stranica, to jest bez reklama, no zato sa svime što ima popularni Facebook, pa i više.

Možete tako online slušati radio ili pročitati lokalna glasila, komentirati, postaviti blog, fotografije, komentare i, naravno, stjecati nove prijatelje i dijeliti s njima što već želite.

Jedino što na toj simpatičnoj društvenoj mreži može pokolebati nekoga jesu postavke sigurnosti, koje nismo zamijetili, no vjerojatno će administratori i to imati u vidu prilikom daljnjeg razvijanja alata, jer i veliki Facebook se na tom području morao dosta potruditi.

Istrabook, stranica koja je prvenstveno namijenjena istarskoj regiji, ali su svi dobrodošli, kažu njezini osnivači, može se nakon promjene prvotne adrese pronaći na www.istrabook.x10.mx