18-GODIŠNJAK OZLIJEĐEN

Iskočio iz kombija jer mu je vozač nudio 'mušku ljubav'

09.10.2009 u 14:29

Bionic
Reading

Građani su jučer oko 22.30 na kolniku pronašli teško ozlijeđenog 18-godišnjaka. O događaju su obavijestili hitnu pomoć i policiju

SPLIT- Mladić je policajcima ispričao kako se ozlijedio jer je iskočio iz jurećeg kombija. Prema njegovoj priči, dok je Ulicom Brune Bušića išao prema Brdima gdje stanuje, zaustavio se kombi i vozač ga je upitao zna li gdje je noćni klub Hemingway, a kada mu je 18-godišnjak objasnio kako će doći do kluba, vozač mu je ponudio prijevoz do kuće.

No vozač mu se počeo upucavati i nuditi mu 'mušku zabavu' na što mladić nije htio pristati pa ga je zamolio da zaustavi vozilo. Kako ga vozač nije htio poslušati, morao je iskočiti iz kombija.

Policiji je kazao da pretpostavlja da su vozili brzinom od 80 kilometara na sat. Ne sjeća se točno kakav je bio kombi, a pretpostavlja da se radi o starijem vozilu bijele boje. Za muškarca je rekao da je star od 26 do 30 godina, mršav, crne kratke kose i da je bio odjeven u crnu majicu i crnu trenirku.

U bolnici je utvrđeno da je slomio donju desnu čeljust, a zadobio je i brojne hematome i ogrebotine po tijelu, piše Večernji.hr.
U Šumetu kod Imotskog jučer je teže ozlijeđena četverogodišnja djevojčica koju je vozilom udario njezin otac Ante L. (48). Nesreća se dogodila u dvorištu obiteljske kuće. Vozeći svoj VW Polo unatrag, otac je udario kćer koja se igrala u dvorištu. Nakon što joj je liječnička pomoć pružena u Domu zdravlja Imotski, upućena je na daljnje preglede u KBC Split.

Utvrđeno je da je slomila desnu natkoljenicu, a zadobila je i udarce u koljeno i natkoljenicu druge noge, piše Večernji.hr.