bizarni detalji

Na začelju izborne utrke: Nisu osvojili niti jedan glas, a jedna stranka u tome prednjači

  • I. Ba.
  • Zadnja izmjena 04.03.2021 08:49
  • Objavljeno 06.07.2020 u 08:46
Bionic
Reading

Pojedini kandidati na proteklim parlamentarnim izborima nisu dobili niti jedan glas, a među takvima prednjači Stranka hrvatski vidik (SHV) u kojoj je deset članova izbore završilo s nulom

SHV-ovu desetku s nulom čine Matija Bratanović, van Maturanec, Snježana Lazarin, Artur Kalin, Laura Benc, Larisa Kalin, Marica Ač, David Angjal, Marija Flanjak i Darko Podgorelec, piše 24 sata.

Na popisu onih koji nisu dobili ni jedan glas su i Slobodan Obreza iz SRP-a, Vlasta Medar iz Mrsićevih Demokrata, Ivan Bastalec iz HDS-a, zatim troje iz stranke Abeceda, Milka Ozimec, Dušan Hrubik i Branko Ozimec.

Iz saveza BDSH, HBPS nula glasova imaju Darijo Banić i Rudolf Lukman.

Iz Stranke Hrvatskog Zajedništa je troje s nulom - Zlatko Mužić, Karmela Fišer, Mirjana Spajić, a dvoje iz stranke Moja voljena Hrvatska, Boris Kružić i Kaleb Džodan.

Hrvatska stranka građanskog otpora (HSGO) ima jednu osobu s nulom, Šteficu Pižir, te po jednu osobu s nula glasova imaju još HSR (Hrvatska stranka reda) u kojoj je na nuli ostao Silvano Starčić, te Marica Apučić iz Hrvatske stranke budućnosti.

___________

1. ožujka 2021. tportalu se javio Josip Babok, predsjednik Hrvatske stranke građanskog otpora, nezadovoljan zbog prijašnjeg naslova 'Ovo su prvaci 'lige za bedaka: Nisu osvojili niti jedan glas, a jedna stranka je u vodstvu'. Uredništvo tportala ispričava se g. Baboku i njegovoj stranci na korištenju idioma 'liga za bedaka', koji njegova stranka smatra uvredljivim.

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal