NOVI FF!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

30.01.2012 u 12:21

Bionic
Reading

Još malo i ulazimo u drugi mjesec 2012. godine, pa se i gejming industrija pomalo diže iz zimskoga sna. Već ovoga tjedna tako ćemo moći zaigrati nekoliko dugo očekivanih naslova

Kroz blagdansko vrijeme protekle i prvi mjesec ove godine igraća industrija bila je već tradicionalno u svojevrsnoj hibernaciji za vrijeme koje baš i nije bilo novih naslova, posebno ne onih visokobudžetnih. Nakon ovoga tjedna to ipak više neće biti slučaj.

 

Krajem tjedna, u petak stiže novi Final Fantasy naslov, i to sa sufiksom 'XIII-2' u kojemu će moći uživati svi vlasnici PlayStation 3 i Xbox 360 konzola. Radi se o izravnom nastavku na Final Fantasy XIII, čija se radnja odvija tri godine nakon radnje originala. Iako je 'XIII' smatran podbačajem, čini se da slična situacija neće biti i s njegovim nasljednikom. Naime, igra je već izašla u Japanu i SAD-u i prve kritike vrlo su dobre.

 

 

U petak ćemo moći zaigrati i novi akcijski TPS iz razvojnog pogodna Rebellion DevelopmentaNeverDead. Kao što to govori i sam naslov, protagonist igre je praktički nesmrtan i može pretrpjeti nevjerojatnu štetu, pa budite spremni na krajnje bizarne scene gdje će Bryceu otkinuti glavu, no on će i u tom stanju nastaviti pohod na neprijatelje, bilo ostatkom tijela bilo tom glavom!

 

Nažalost, ni ova igra ne dolazi na PC platformu.

 

 

U petak na police stiže i Soul Calibur V, borilačka igra koja nas je proteklih tjedana zabavljala svojim marketingom koji se bazirao doslovno na 'sisama i guzicama' jedne od protagnoistica.

 

Igra dolazi na platforme PS3 i Xbox 360.

 

 

Da ovo ne bi ispao potpuno promašeni tjedan za vlasnike PC-a potrudio se Techland koji izdaje DLC za Dead Island jednostavno nazvan 'Ryder White'. Svi oni koji su zaigrali original znaju da se radi o glavnom antagonistu što znači da ćemo u DLC-u napokon moći zaigrati i na drugoj strani.

 

DLC će se na tržištu pojaviti u srijedu, a više o samom DLC-u saznajte ovdje.