DOBITNIK SUPER SEDMICE

Igrač iz Bjelovara: Tek sada mi treba sreća!

18.06.2009 u 13:05

Bionic
Reading

Hrvatskoj lutriji javio se dobitnik Super sedmice iz Bjelovara, koji je osvojio najveći jackpot u povijesti Lutrije, od gotovo 44 milijuna kuna. Svoj listić uplatio je na prodajnom mjestu Franjevačka bb

ZAGREB - Sretni dobitnik želi ostati anoniman, a djelatnici Hrvatske lutrije uspjeli su saznati nekoliko zanimljivih detalja iz telefonskog razgovora. Dobitnik iz Bjelovara povremeni je igrač lota i češće igra Loto 6/45. No Super sedmici nije mogao odoljeti i zaigrao je Loto 7/39.

Potvrda o uplati

'Presretan sam što sam osvojio jackpot', izjavio je dobitnik. Na pitanje zna li da sedmicu dijeli s igračem iz Velike Gorice, odgovorio je potvrdno.

'Nije mi žao što dijelim dio dobitka, već suprotno. Žao mi je što je igrač iz Velike Gorice precrtao krivo slovo jer bismo tako pravednije podijelili dobitak. Kad razmišljam o ovih gotovo 44 milijuna kuna, moram biti iskren i reći da bih bio sretniji da je više igrača pogodilo dobitnu kombinaciju, jer ovo je zaista izuzetno velik novac.'

Na kraju je izjavio: 'Tek mi je sada potrebna sreća kako bih osvojeni dobitak iskoristio na pravi način.'

Hrvatska lutrija zaključuje da ovaj dobitak odlazi u prave ruke te dobitniku još jednom čestita i želi svu sreću.

Budući da isplata može početi tek deset dana nakon javnog izvlačenja, igrač iz Bjelovara svoj dobitak moći će preuzeti 26. lipnja. Iznos od 43.906.783,61 kunu isplatit će mu se u cijelosti, jer se na dobitke ne plaća porez prema Zakonu o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara. Na igraču je samo odluka želi li svoj dobitak u gotovini ili na račun.