KAKAV OTAC...

I Tuđman oštro protiv medija

12.11.2009 u 15:43

Bionic
Reading

Nezavisni predsjednički kandidat Miroslav Tuđman danas je u Vinkovcima predstavio svoj program ističući da je došlo vrijeme za obnovu Hrvatske kako bi ona bila zemlja u kojoj će se dobro i dostojanstveno živjeti

'Peta smo zemlja po zaduženosti u svijetu, a četvrta po odlasku mladih. Ljudi su ostali bez ponosa i dostojanstva, nezadovoljni kriminalom i korupcijom', rekao je Miroslav Tuđman, koji se u pješačkoj zoni u središtu Vinkovaca susreo s građanima te predstavio predizborni program.

Javnim medijima u Hrvatskoj zamjerio je 'favoriziranje četiri ili pet predsjedničkih kandidata, koji otvoreno tvrde da će biti kontinuitet ili Mesićeve ili Sanaderove politike'.

'Moja je poruka da ja neću biti kontinuitet ni Mesićeve niti Sanaderove politike', poručio je Miroslav Tuđman, dodajući kako bi, bude li izabran za predsjednika Republike, promijenio 'podanički i ponižavajući mentalitet i pristup Hrvatske prema Europskoj uniji'.

'Treba promijeniti i politiku prema BiH na način da se jamči potpora Hrvatima u toj zemlji kako bi mogli ne samo deklarativno, već i stvarno ostvariti punu ravnopravnost i konstitutivnost', rekao je, dodajući kako se zauzima za to da Hrvati u BiH dobiju svoj entitet.

Nezavisni predsjednički kandidat Miroslav Tuđman izrazio je nezadovoljstvo Vladinim proturecesijskim mjerama, ističući da bi radnici u tražbinama trebali biti prvi podmireni, a tek nakon njih došle bi na red obveze koje poduzeća i tvrtke imaju prema državi i bankama.