nezadovoljstvo kulminiralo

I Marko Vešligaj smatra da je trebao biti na SDP-ovoj listi za izbore

14.06.2020 u 09:00

Bionic
Reading

Marko Vešligaj, SDP-ov gradonačelnik Pregrade, mjesta u Krapinsko-zagorskoj županiji, razočaran je što na listama za predstojeće parlamentarne izbore nema njegovog imena jer, kako je napisao, smatra da bi on trebao biti jedan od kandidata.

'Danas (subota 13. lipnja, op.a.) su objavljene liste SDP za parlamentarne izbore, na kojima se unatoč kandidaturi nije našlo moje ime. Osobno smatram da sam sukladno rezultatima trebao biti dio liste, no ponekad prevladaju neki drugi kriteriji', napisao je Vešligaj na Facebooku.

Uvjeren je da u politici nema pozicija na koje su pretplaćeni i želi puno uspjeha kolegama te će svoj doprinos u kampanji Restart koalicije, a, smatra, da je na građanima da odluče i izaberu ljude koji će ih najbolje zastupati u državnim strukturama.

'Bila mi je čast biti zastupnik i boriti se za interese Zagorja, iako je ponekad to bilo teško spajati sa funkcijom gradonačelnika, koja mi je ipak uvijek bila na prvom mjestu. Nastojat ću se sada još više posvetiti svojim gradonačelničkim obavezama, te iskoristiti svoje znanje i iskustvo za razvoj Pregrade', zaključio je.