PANKRETIĆ UVJEREN

'HSS-u ne opada rejting'

03.09.2010 u 18:44

Bionic
Reading

Prema anketama koje su izašle u javnost HSS je, što se tiče svoga rejtinga, vrlo stabilan. Prema zadnjim rezultatima, mi smo treća stranka u zemlji

Prema nekim procjenama, HSS-u u Hrvatskoj pada popularnost i, prema njima, trenutačno ne bi prešao izborni prag.

Slično kao i Josip Friščić, šef HSS-a jučer u Karlovcu, kada je rekao da je HSS trenutačno treća stranka u zemlji sa 5,9 posto glasova te da ta stranka ima više od 50 tisuća članova te očekuje daljnji rast do 60 tisuća članova, danas je u Virovitici za tportal.hr izjavio i HSS-ov potpredsjednik u Vladi Božidar Pankretić.

'Prema anketama koje su izašle u javnost HSS je, što se tiče svoga rejtinga, vrlo stabilan. Prema zadnjim rezultatima mi smo treća stranka u zemlji', rekao je i prihvatio je činjenicu da postoje naklapanja o eventualnoj 'sinergiji buduće koalicije o kojoj bi se dalo razgovarati'.

Prema tim anketama, tvrdi Pankretić, najbolja bi prošla povezanost HDZ-a i SDP-a. Zato je mišljenja da bi ankete koje o tome govore trebale davati točnije, jasnije podatke.

'Još je puno vremena do izbora, mnoge će se stvari tek iskristalizirati, pa predlažem da ankete ostavimo po strani i vidimo što će reći građani.'

HSS-ov potpredsjednik u Vladi je danas, uzgred budi rečeno, na svečanoj sjednici Županijskoga vijeća primio Zlatnu plaketu za veliki doprinos razvoju Virovitičko podravske županije i njezinom gospodarskom napretku.