'PROROČANSTVO' LUKE HODAKA

Hrvatska u Europsku uniju uopće neće ući!

07.03.2011 u 17:30

Bionic
Reading

Kada nitko nije na to niti pomišljao Luka Hodak, nekadašnji HDZ-ovac, rekao je da će Ivo Sanader pasti. Mjesec i pol kasnije to se i dogodilo. Šaman iz Saborskog ovog puta nekoliko mjeseci prije nego što bi Hrvatska trebala završiti pregovore s EU tvrdi: Hrvatska u Europsku uniju uopće neće ući

Luka Hodak, bivši načelnik Saborskog, koji je iz stranke izbačen nakon što je na njegovom imanju usred seanse tijekom koje se konzumirala bunika smrtno stradao Ratko Barić, na Facebook prosvjedima u Zagrebu pridružio se 'Indijancima' plešući i pjevajući tijekom višesatne šetnje Zagrebom.

'Ja služim Bogu, apsolutno sam nesavršen, ali stao sam kraj njih jer su prepoznali dio istine i imat će moju podršku kroz pjesmu pjesmu i ples', rekao nam je Hodak. Tvrdi da prosvjednici nisu zapravo protiv Jadranke Kosor te da ona prosvjede previše osobno doživljava. Poziva političke elite da se maknu s vlasti te mjesto prepuste fejsbukovcima i istinskim braniteljima.

A istinu koju su prosvjednici prepoznali, Hodak je sažeo na sljedeći način: ne žele EU, protiv su rasprodaje nacionalnih tvrtki i prirodnog bogatstva i vladavine kapitala.

Hodak predviđa da će za godinu-dvije doći promjene na svim razinama. 'Hrvatska neće uopće ući u Europsku uniju, EU će se ubrzo raspasti', zaključio je Hodak. Predvidio je politički pad Ive Sanadera kada se tome nitko nije nadao. Hoće li šaman iz Saborskog i ovog puta imati pravo, pokazat će vrijeme.