tomašević ili škoro

Herman pozvao birače HDZ-a da u drugom krugu glasaju po savjesti

21.05.2021 u 20:22

Bionic
Reading

Predsjednik zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a Mislav Herman u petak je rekao kako su u zagrebačkom HDZ-u zadovoljni rezultatima lokalnih izbora te istaknuo da su se u Gradskoj skupštini pozicionirali kao prva opcija od centra desno.

"Iako nismo ispunili sve ciljeve koje smo planirali možemo reći da smo mi u zagrebačkom HDZ-u zadovoljni rezultatima izbora. Građani su presudili, a mi smo se pozicionirali kao druga po snazi politička opcija u zagrebačkoj Gradskoj skupštini", rekao je Herman novinarima tijekom sastanka Gradskog odbora na temu analize lokalnih izbora u Gradu Zagrebu.

Istaknuo je da je HDZ u Gradskoj skupštini prva politička opcija od centra prema desno te poručio da će u Gradskoj skupštini biti "konstruktivna i vrlo oštra oporba".

Herman je ponovio da je HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović postigao dvostruko bolji rezultat po broju glasova u odnosu na prošle lokalne izbore.

Napomenuo je da je HDZ stranka demokratskog centra koja baštini načela narodnjaštva i demokršćanstva te birače pozvao da u drugom krugu glasaju po savjesti.

"Pozivam sve članove i simpatizere HDZ-a i Zagrepčane - izađite 30. svibnja na izbore, nemojte poništiti listić, ispunite svoju demokratsku dužnost i glasujte po svojoj savjesti", kazao je Herman.