POZIV NA OSTAVKU

HDZ-ovac šaketao vlasnika portala zbog Facebooka

27.02.2009 u 22:25

Bionic
Reading

Nakon što je vlasnik kaštelanskog portala Grad Kaštela.com Ante Šimera na svojim stranicama prenio vijest s Facebooka o pozivu grupe korisnika pod nazivom 'Želimo da Vlada HDZ-a da ostavku' na 'tihu akciju', sumještanin Jakov Vuletin napao ga je u jednom kafiću u Kaštel Štafiliću

Tekst s pozivom grupe facebookera na kaštelanskom portalu prenesen je 22. veljače, a isti dan policija je evidentirala kako je Vuletin u tom kafiću nekoliko puta udario Šimeru šakom u glavu, piše Slobodna Dalmacija.

Iako policija ne otkriva što bi mogao biti motiv napada, Slobodna neslužbeno doznaje da je napadača, koji je zasad nedostupan policiji, razljutilo što je Šimera na portalu objavio Facebookov poziv. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

'Dan-dva nakon što sam prenio poziv s Facebooka, moj dojučerašnji suradnik i poznanik me je verbalno napao, a potom i fizički krenuo na mene, ali nije bilo nekog težeg obračuna. Ne bih želio preko novina raspravljati o tome, sve to skupa i nije imalo dimenzije da zaslužuje veći medijski tretman', kazao nam je Ante Šimera.