obračun na facebooku

HDZ-ova mašinerija se upregula da obrani Plenkovića od Milanovića

16.08.2019 u 21:00

Bionic
Reading

U prepucavanje između Zorana Milanovića, predjedničkog kandidata SDP-a i premijera i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića uključila se i HDZ-ova mašinerija. Tako su putem Facebooka Milanoviću, između ostalog, poručili da je luzer koji kreći po sedmi izborni poraz

Podsjetimo, Milanović je najprije od bivših SDP-ovaca Siniše Varge i Milanke Opačić, koji su pretrčali Milanu Bandiću, zatražio da vrate mandate nakon čega mu je Plenković poručio da je morao paziti koga je stavio na listu. Milanović mu nije ostao dužan pa je napisao da Plenković na liste stavlja 'razne stranačke posinke i srodne političke maloljetnike bez dana ikakvog iskustva (...) jer ću ti sve to pokupovati preko 'off shore' koalicijske hobotnice koja neumorno dela 365 dana u godini'

HDZ je potom večeras obajvio status kojeg prenosimo u cijelosti.

'Vođen geslom "važno je sudjelovati", Milanović svojom već uobičajenom manirom luzera kreće u rekordni, sedmi uzastopni izborni poraz!

Nakon što je vodio svoju stranku u porazima na lokalnim izborima 2013., europskim 2013. i 2014., parlamentarnim 2015. i 2016., kao i u porazu Ive Josipovića na predsjedničkim izborima, Luzer Milanović djeluje kao da želi dobiti drugu priliku kako bi čestitao Kolindi Grabar-Kitarović na pobjedi - za što 2015. nije imao hrabrosti i pristojnosti, u skladu sa svojim sloganom!

Njegovi pokušaji da vlastite frustracije radi čitavog niza odlazaka svojih dojučerašnjih kolega iz SDP-a sanira tako da njihov prelazak pripiše HDZ-u, jednostavno neće i ne mogu proći. Pogotovo stoga jer u Klub HDZ-a nitko nije došao, a unatoč tome što je troje zastupnika s naše liste svojevoljno odlučilo otići u oporbu, HDZ drži stabilnu većinu te rješava probleme i nered koje su Luzer Milanović i njegova odabrana družina s katastrofalnim rezultatima ostavili za sobom', naveli su u HDZ-u.