lokalni izbori

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Vodica Cukrov spreman raditi i dan i noć

15.04.2021 u 09:31

Bionic
Reading

HDZ-ov kandidat za vodičkog gradonačelnika Ante Cukrov službeno se predstavio točno u ponoć sa srijede na četvrtak, a simboliku toga čina pojasnio je spremnošću da kao budući gradonačelnik radi za dobrobit Vodica i dan i noć.

Obećao je kako će svoja vrata držati širom otvorena "za sve ljude i projekte čijom će se realizacijom poboljšati standard i uvjeti života u Vodicama".

Također, predstavio je i suradnju HDZ-a i vodičkog HSS-a s kojom u ove izbore kreću u koaliciji.

"Tijekom vremena mnogi su dobri projekti realizirani, oni veliki, zahtjevni i skupi realiziraju se u etapama i polako se privode kraju, a čekaju nas mnogi novi. Ja vam, s mojim timom partnera i suradnika, mogu jamčiti da ćemo učiniti sve da započeto bude i realizirano", poručio je Cukrov na konferenciji za novinare.

Dječji vrtić je, kazao je, pred otvaranjem, sportska dvorana počet će se graditi, a najveći i najteži izazov je izgradnja završne faze kanalizacije. Završetak tih složenih projekata mogu realizirati samo ljudi koji su uporni i koji imaju iskustva i znanja, poručio je.

"Naše građane zasigurno zanimaju i oni manji, osobniji problemi kao što je i je li u ulici zadovoljavajuća rasvjeta ili asfalt. I za takve će probleme moja vrata uvijek biti otvorena, da saslušam i kao gradonačelnik učinim sve da se i ti problemi riješe, kazao je HDZ-ov kandidat Cukrov.

Poručio je i kako Vodice moraju biti najjača županijska turistička destinacija, a što se može postići samo politikom neisključivanja i zajedništva.