JOVANOVIĆ ODGOVARA:

'HDZ je i veleizdajnička organizacija, veselim se tužbi'

03.10.2011 u 22:08

Bionic
Reading

'Tužno je da gospođa Kosor ne shvaća što je demokracija i da ne razumije da ne može podnositi tužbe protiv saborskih zastupnika za riječ izgovorenu u saborskoj raspravi', komentirao je za tportal predsjednik Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije SDP-ovac Željko Jovanović, nakon što je premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor danas u Rijeci obznanila da je njezina stranka podnijela protiv njega sudsku tužbu

'Ako je, međutim, zaista podnijela sudsku tužbu, ja se veselim, jer ću dobiti još jednu priliku da podastrem brojne dokaze o tome da se vrh HDZ-a ponašao ne samo kao kriminalna, nego i veleizdajnička organizacija', ustrajan je Jovanović.

Nada se, zaključuje, da će građani Hrvatske napokon shvatiti zašto danas imamo 300.000 nezaposlenih te zašto se od plaće i mirovine ne može živjeti dostojno čovjeka.

Premijerka Kosor na Mini Saboru u Rijeci iznijela je i razlog podnošenja sudske tužbe. 'Jovanović je s uvredama prekršio svaku mjeru, a mi smo stranka čestitih ljudi i nećemo dati nikome da nas vrijeđa', rekla je pred svojim brojnim stranačkim simpatizerima.