TOTALNI RAT

HDZ izvukao Škori stih repera Zizija i zaključio: Jedini smisao njegova postojanja je pomoći ljevici!

27.04.2021 u 19:05

Bionic
Reading

Zagrebački HDZ obrušio se na Miroslava Škoru, kandidata Domovinskog pokreta za gradonačenika hrvatske metropole. U objavi na Facebooku HDZ-ovci poručuju da Škoro još jednom čini sve suprotno od onog za što se predstavlja, argumentirajući svoju tvrdnju Škorinim spotom s reperom Zizijem

'Miroslav Škoro snimio je spot s reperom koji ne samo da slavi konzumaciju droga i koji ponižava žene, nego i vrijeđa Katoličku crkvu i vjernike. „Mi u crkvu ne idemo ako nema skunka“ - citat je iz jedne pjesme u kojoj sudjeluje „mladi glazbenik“. A dobro znamo koliko se Škoro voli predstavljati kao demokršćanin i zaštitnik obiteljskih vrijednosti!', napominju iz HDZ-a.

Navode da je Škoro u današnjem intervjuu za Novi list doslovce kazao, priznao: „Nakon parlamentarnih izbora Andrej Plenković nije mogao surađivati s nama jer mi nismo htjeli s njim. Javno smo mu to rekli prije izbora 2020. A dobro znamo koliko Škoro voli optuživati HDZ, čak i za „nacionalnu izdaju“, zato što smo bez Domovinskog pokreta uspjeli formirati većinu u Saboru', stoji u objavi.

Podsjećaju da je Miroslav Škoro na nedavnom sučeljavanju kandidata za gradonačelnika Zagreba izjavio da neće surađivati s HDZ-om u Gradskoj skupštini sve „dok se ne smijeni Plenković“.

'S pravom se stoga pitamo - S kim onda predsjednik DP-a namjerava surađivati (ako im lista, naravno, prijeđe izborni prag)? S Tomaševićem i posrnulim SDP-om? A dobro znamo koliko se Škoro voli predstavljati kao „državotvorna desnica“', ističu HDZ-ovci.

  • +9
Miroslav Škoro predao potpise za kandidaturu za gradonačelnika Zagreba Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Pitaju se tko je, dakle, taj Miroslav Škoro, koji u političkom djelovanju, kako kažu, čini sve suprotno od onog za što se predstavlja, koji svojim postupcima osporava sve vrijednosti za koje se kao bori?

'Škoro je onaj koji je u predsjedničkoj kampanji poslužio da dovede Milanovića na Pantovčak. I danas je njegova jedina misija, jedini smisao postojanja, naštetiti HDZ-u i pomoći da se izaberu kandidati ljevice. Škorina kandidatura u Zagrebu izmišljena je kako bi se oslabio Davor Filipović', zaključuje zagrebački HDZ.

Škoro još jednom u svom političkom djelovanju čini sve suprotno od onog za što se predstavlja! Miroslav Škoro snimio je...

Objavljuje HDZ ZagrebUtorak, 27. travnja 2021.

.