UMJESTO BRANITELJA

HDZ izabrao manekena za šefa osiguranja

03.02.2012 u 14:20

Bionic
Reading

Umirovljenog branitelja zamijenio je maneken, tako bi se, naime, mogao opisati najnoviji 'transfer' u HDZ-u s obzirom na to da je novi šef osiguranja u stranci 32-godišnji Neven Jercel do sada bio poznat u estradnim krugovima kao hrvatski model, maneken Martina Arbanasa i glumac

Večernji list piše kako nije poznato zašto se baš Jercel našao u novoj funkciji, no očito je da ima kvalifikacije s obzirom na to da je glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić poručio kako dosadašnjem šefu osiguranja Vitomiru Grozaju ugovor nije produljen, 'jer su željeli na tome mjestu profesionalnu osobu'.

Hoće li na kraju to zaista biti Neven Jercel, tek će se vidjeti, jer je i on u stranci zaposlen na određeno, a nakon tri mjeseca, ako zadovolji, dobit će, poručio je Bačić, ugovor na neodređeno.

Jercel je već jučer bio na svom novom radnom mjestu, nadzirao je, naime, Bačićevu izvanrednu konferenciju na kojoj je objavljeno da je upravo on zamijenio bivšeg zaštitara Grozaja.

Na upit tportala o njegovoj stručnoj spremi te je li možda vlasnik zaštitarske tvrtke, Jercel je rekao kako nam to ne može otkriti budući da o takvim pojedinostima ne smije razgovarati s medijima.

Uvidom u servis Poslovna Hrvatska otkrili smo da je Jercel vlasnik trgovačkog obrta Manegra, čiji je račun u blokadi više od 140 dana.

Bačić o šefovima osiguranja