ODGOVOR NA PISMO

HDZ: Bilo nam je teško dok su Milanović i Josipović vrijeđali Sinčića

18.10.2015 u 15:46

Bionic
Reading

Hrvatska demokratska zajednica poslala je u nedjelju popodne odgovor na otvoreno pismo Ivana Vilibora Sinčića. Sinčić je ranije napao šefa HDZ-a, Tomislava Karamarka i samu stranku. Sinčić je za HDZ rekao da je 'staro kljuse'. Priopćenje HDZ-a prenosimo u cijelosti:

Bilo nam je ružno gledati dok je SDP-ov kandidat Ivo Josipović u dogovoru sa Zoranom Milanovićem osobno vrijeđao i pokušavao poniziti g. Sinčića tijekom kampanje na predsjedničkim izborima. Međutim, sada je u svom pismu i gospodin Sinčić, očigledno nadahnut prljavom kampanjom SDP-a pokazao isto lice koje ovih dana pokazuje i sve nervozniji premijer na odlasku.

Nervoza očito sve više vlada među konkurentima Domoljubne koalicije, pa oni koji gube potporu hrvatskih građana pribjegavaju isključivo sukobima, vrijeđanju i provokacijama. HDZ se bavi programom i konkretnim rješenjima, a ne uvredama. Prljava kampanja i destrukcija neće otvoriti nijedno radno mjesto.

Naša politika nije "mi ili oni", nego ZAJEDNIŠTVO ZA JAKU HRVATSKU. Mi ne vrijeđamo i dijelimo, nego okupljamo i nudimo rješenja. Nastavit ćemo ustrajno predstavljati naš program gospodarskog rasta i zapošljavanja te naše konkretne mjere i poteze - poput primjerice smanjenja plaća svim članovima Vlade RH i svim saborskim zastupnicima čim preuzmemo odgovornost za upravljanje državom.

Najbolji odgovor na uvrede kojima smo izloženi bit će naša pobjeda 8. studenog.