OPREZ U PROMETU

HAK upozorava: Ceste u dijelu zemlje mokre, mjestimice magla

08.12.2018 u 07:55

Bionic
Reading

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Istri, Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, mjestimice ima magle, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

U Lici i Gorskom kotaru magla mjestimice smanjuje vidljivost. Ima je i na autocestama A1 između čvorova Otočac i Gornja Ploča, i A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobić (vidljivost je smanjena na 40m). 

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti DC60 Trilj-Sinj, vozi se jednim trakom naizmjence uz regulaciju prometne policije.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bajakovo kolona teretnih vozila na izlasku iz Hrvatske duga je oko 500m.

Na većini graničnih prijelaza nema dužih čekanja.

U prekidu je katamaranska linija Mali Lošinj-Cres-Rijela i brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak. 

Sutra (nedjelja, 9. prosinca) će brzobrodska linija 9403 Zadar - Molat - Brgulje - Zapuntel - Ist isploviti iz luke Ist u 16:30 umjesto u 17:30 sati, povratno putovanje iz Zadra prema plovidbenom redu. Brzobrodska linija 9404 Zadar - Rivanj - Sestrunj - Zverinac - Božava - Brbinj isplovit će iz Brbinja u 15:30 umjesto u 16:30 sati, povratno putovanje iz Zadra prema plovidbenom redu.