NOVA ODGODA ISPLATE

Hajduk miran još deset dana

03.08.2012 u 21:17

Bionic
Reading

Predsjednik Disciplinske komisije HNS donio je odluku o odgodi suspenzija HNK Hajduk i HNK Šibenik do 13. 08. 2012., kada će se održati sjednica Disciplinske komisije

Spor je nastao jer Hajduk nije uplatio 4.5 milijuna kuna Šibeniku za transfer Ante Rukavine iz Hajduka u Panathinaikos. Zbog toga su Splićani suspendirani, no žalili su se i tvrde kako nemaju gdje uplatiti novac jer je račun Šibenika blokiran.

Budući da još uvijek nema zatraženog mišljenja Porezne uprave o tome na koji se račun može i smije uplatiti dugovanje HNK Hajduk prema HNK Šibenik, odlučeno je da se odgodi suspenzija HNK Hajduk do sjednice Disciplinske komisije na kojoj će se donijeti konačna odluka o nastaloj situaciji.

Imajući saznanja da ispunjenje obveza koje HNK Šibenik ima prema svojim vjerovnicima, i zbog kojih je također suspendiran, ovisi o uplati HNK Hajduk, donijeta je odluka, u cilju da se do razrješenja nastale situacije HNK Šibenik ne bi našao u nepovoljnijem položaju i odluka o odgodi svih suspenzija HNK Šibenik.