SVI U MOSKVU

Nezapamćena gužva u zračnoj luci: Poletjelo čak šest čartera, pogledajte tko je sve u njima

11.07.2018 u 09:45

Bionic
Reading

U Zračnoj luci Franjo Tuđman od jutra je gužva zbog putovanja na polufinalnu utakmicu Hrvatske i Engleske koja će se večeras od 20 sati igrati u Moskvi, a očekuje se da će Hrvatsku na stadionu bodriti oko 10 tisuća navijača

Iz Croatia Airlinesa rekli su za N1 da je za Moskvu u utorak navečer i u srijedu ujutro iz Zagreba krenulo šest čarter letova s nešto više od 1000 ljudi.

HNS je prodao dodatnih 3000 karata, uz 6400 karata koje su ranije prodane za polufinale, pa se u Moskvi očekuje oko 10.000 navijača hrvatske reprezentacije.

Na utakmicu idu i premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

  • +6
Andrej Plenković i Gordan Jandroković dobro raspoloženi odletjeli za Rusiju Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

Ministar financija Zdravko Marić je u zračnoj luci rekao da očekuje dobru atmosferu i pobjedu Hrvatske te da ne dođe ponovno do jedanaesteraca jer će biti teško to ponovno proživjeti.

Srijeda je prema redu letenja u Zračnoj luci Franjo Tuđman najprometniji dan, a 11. srpnja 2018., uz letove u redovnom prometu zračne luke, u jutarnjim satima planirana su četiri čarter zrakoplova na relaciji Zagreb – Moskva, za navijače koji putuju na polufinalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva, izvijestili su iz zagrebačke zračne luke.

U zračnoj luci su viđeni i ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić i kontroverzni poduzetnik Tomislav Horvatinčić.

  • +30
Navijači putuju na utakmicu u Moskvu Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic

Zamolili su i sve putnike koji u srijedu 11. srpnja 2018. putuju iz Zračne luke Franjo Tuđman da u nju dođu minimalno dva i pol sata prije planiranog vremena polijetanja zrakoplova, radi pravovremene prijave na let.