šef sdp-a

Grbin o Milanoviću i 'Za dom spremni': Predsjednik Republike sam vodi svoju politiku

13.04.2021 u 13:42

Bionic
Reading

Čelnik SDP-a Peđa Grbin rekao je u utorak kako bi svi u Hrvatskoj trebali voditi politiku razgovora i ukazivanja na probleme, referirajući se tako na sastanak Zorana Milanovića s braniteljima među kojima je i branitelj zbog kojega je napustio svečanost obilježavanja 'Bljeska'

"Predsjednik Republike sam vodi svoju politiku. Politika u kojoj razgovaramo, ukazujemo na probleme i politika u kojoj dajem nekom šansu da uvidi da je pogriješio je politika koju bi svi u Hrvatskoj trebali voditi", poručio je Grbin u Slavonskom Brodu.

Predsjednik SDP-a tamo je sudjelovao na predstavljanju Marija Vučinića kao kandidata te stranke za župana Brodsko-posavske županije i Ivane Ribarić Marjanović kao kandidatkinje za njegovog zamjenika.

Predsjednik Republike Zoran Milanović, naime, danas prima predstavnike udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata i Zbora udruga veterana gardijskih brigada na temu potraživanje ratne odštete od Republike Srbije, pitanja nestalih, problematike tužbi hrvatskih logoraša protiv Republike Srbije i rasprava o obilježavanju obljetnica iz Domovinskog rata. Među braniteljskim predstavnicima je i Zoran Maras, predsjednika Udruge Specijalne policije, zbog kojega je Milanović lani napustio svečanost obilježavanja obljetnice operacije Bljesak u Okučanima jer je u službenoj delegaciji vidio Marasa u majici HOS-a s pozdravom “Za dom spremni”.