'NE DIRAJTE MI JAKOVA'

Grabar-Kitarović rekla da se njezin suprug Jakov brine o djeci, a on je bio na hokeju. Pazite kako se pokušala izvući

  • B. S.
  • Zadnja izmjena 16.12.2019 15:28
  • Objavljeno 16.12.2019 u 11:33
Bionic
Reading

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju navečer je na predizbornom skupu u Osijeku rekla kako se njezin suprug Jakov "brine o obitelji" jer im se "kći vratila sa studija u Americi", zbog čega nije bio na skupu. No, fotografije agencije Pixsell pokazuju da je Jakov Kitarović u to vrijeme bio - u Sisku na hokejaškoj utakmici. Priča je u ponedjeljak dobila i novi nastavak

'Prije nego nastavim s pozdravima, željela bih istaknuti dvije vrlo bitne činjenice. Prvo, Jakov... Prenosim njegove pozdrave vama, on večeras, nažalost, nije mogao biti s nama zato što je naša kći doputovala sa studija u Americi i, znate, netko mora brinuti o obitelji kad mene nema. Ali vas on srdačno pozdravlja!', kazala je Grabar-Kitarović u nedjelju oko 19 sati, primjećuje RTL.

No, Jakov Kitarović je u tim trenucima bio u Sisku, gdje je hrvatska hokejaška reprezentacija igrala utakmicu olimpijskih pretkvalifikacija protiv Srbije, koja je počela u nedjelju u 17 sati.

O ovoj nezgodnoj slučajnosti Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se danas na Twitteru, riječima: Ne dirajte mi Jakova! Jakov je tamo gdje Hrvatska pobjeđuje. Jer Jakov ZNA!

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal