PROMJENE U SDP-u

Gordana Grbić nije više glasnogovornica SDP-a

04.03.2010 u 12:23

Bionic
Reading

Dugogodišnja novinarka, a zadnjih nekoliko godina glasnogovornica najjače oporbene stranke Gordana Grbić, od danas više nije glavna osoba zadužena za odnose s javnošću SDP-a. Na tom mjestu zamijenit će je Ivana Grljak, koju novinari poznaju iz SDP-ova saborskog PR-a

'Dogovor s predsjednikom stranke Milanovićem bio je da ću se povući kad nađe nekog novog', rekla nam je sada već bivša glasnogovornica Gordana Grbić.

Zanimalo nas je odlazi li bivša novinarka HTV-a, HINA-e i Novog lista na vlastiti zahtjev, na što nam jeuz smijeh rekla da je još uvijek zdrava. 'Kao bivša saborska zastupnica imam zastupničku mirovinu od šest tisuća kuna i financijski sam osigurana. Prvo ću na skijanje, a onda ću vidjeti što ću dalje. Već jednom sam se vratila u novinarstvo, ali teško da ću se sada vratiti', pojasnila je Grbić svoje planove za budućnost.

Nova glasnogovornica Ivana Grljak, iako nije poznata javnosti, diplomirana je politologinja koja je do sada radila u Uredu SDP-a za odnose s javnošću te u Klubu zastupnika SDP-a u Hrvatskom saboru.